CORONA INFO

8. april 2020

⚫️ Nye retningslinjer i forhold til Covid-19.

Selv om landet langsomt lukker op efter påske, er vi fortsat underlagt retningslinjerne om at holde lukket for at sænke smittepresset i første omgang t.o.m. d. 10. maj. Som lille virksomhed er den kommende tid en økonomisk udfordring for os. Vi ønsker at kunne fortsætte med at være jeres lokale fitnesscenter – også efter Covid-19. Derfor er vi også nødt til at forsøge at tænke fremad.
Vi er blevet kontaktet af nogle af jer skønne medlemmer, der har efterspurgt måder, hvorpå I kan hjælpe i denne periode. Det betyder utroligt meget for os, at I støtter op og tænker på os 💜.
Da vi er en lille kæde, har vi brug for jeres hjælp. Ved at beholde jeres medlemskab enten fuldt ud eller reduceret, bidrager I til, at vi forhåbentligt fortsat har et Purple Fitness efter Covid-19🙏 .
D. 24. marts satte vi gratis jeres medlemskab i bero t.o.m. d. 13. april. Berosættelsen ophører således efter den dato. Ønsker I fortsat berosættelse, for en kortere eller længere periode, skal I meddele det per email på kontakt@purplefitness.dk. senest d. 13.04. Vi håber selvfølgelig, at I vil støtte op og vælge at fortsætte jeres medlemskab helt eller delvist. Selv lidt kan gøre en stor forskel. Står vi sammen, skal vi nok også komme hele ud på den anden side. Vores online hold fortsætter naturligvis i den kommende tid. Følg os på facebook for online-holdplan. Vi håber, vi ses der, I er savnet.
Nedenfor er listet dine muligheder;
A.Jeg ønsker at fortsætte mit normale medlemsskab, og skal ikke foretage mig noget. Mit medlemskab genoptages automatisk efter d. 13. april, og mit bidrag hjælper til at sikre centerets fremtid.
Vælg, kopier og send pr. mail dit ønske for den næste periode på kontakt@purplefitness.dk senest 13. april;
B.Jeg ønsker en kortvarigt berosættelse af mit medlemskab, og ønsker bero t.o.m. d. 27.april. Dermed bidrager jeg med halvdelen af mit normale medlemskab til centerets fremtid.
C.Jeg ønsker at holde mit medlemskab i bero frem til d. 10. maj, hvor centeret forhåbentligt åbner igen.
På forhånd tak for jeres hjælp og forståelse.
*Dette er sendt ud på mail til alle medlemmer. Såfremt I ikke har modtaget mailen, er Jeres mail ikke opdateret i systemet og I kan så benytte og svare med denne besked her fra hjemmesiden og sende til kontakt@purplefitness.dk

OPDATERING 24/3-2020!!

Kære medlemmer, vi forlænger lukning indtil d. 13. april 2020 grundet situationen med Coronavirus. Vi har nu gratis sat ALLE medlemskaber i bero t.o.m. d. 13/4-20, det vil sige, at I IKKE betaler for denne periode.

Hold dig opdateret via vores facebooksider, hvor vi løbende vil opdatere med vores online hold mm.

Vi glæder os til at ses igen når der er kommet styr på virussen og vi kan træne i sikre forhold.

Pas på jer selv.

Hilsen

Purple Fitness

HUSK at vi stadig tilbyder online hold!

Vores normale booking system er lukket. Holdplan for online holdene er vist i billedet.

Linkene til kommende hold vil blive lagt ud ca. 1 time før holdstart på alle Purple Fitness’ Facebook sider, så det er en god ide, at følge en af dem.

Vi underviser via programmet zoom.com og derfor vil vi anbefale jer at hente programmet/app’en allerede nu, så I er klar når holdet går i gang. Man kan bruge telefonen, ipads, tablets og alm. computer.Husk alt begyndelse er svært, også i den tekniske verden, men sammen (og med en portion tålmodighed) kommer vi igennem det.

Vi glæder os til at se jer online til hold træning! CORONA GO AWAY, FIT BODY JA TAK!
​​

​​

Kontakt

-et af vores centre;

Rådhus alle 10A

3650 Ølstykke

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

​Tlf.: 42 90 91 81

E-mail: kontakt@purplefitness.dk 

CVR-nummer: 36398388

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 62 anmeldelser på Facebook

Har du brug for hjælp?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PURPLE FITNESS ApS
Rådhus Allé 10
3650 Ølstykke

Tlf.: 21 33 83 88

PURPLE FITNESS ApS
Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

Tlf.: 70269230


PURPLE FITNESS ApS

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Tlf.: 70 26 92 30