​SENESTE NYT ANG. COVID-19

Seneste Covid-19 update 23/3-2021

Nedlukningen er blevet forlænget og vi holder derfor stadig fitnesscentrene lukket. Når vi kender den præcise dato for hvornår vi må åbne op, vil i være de første der får besked.

Vi må blive ved med at stå sammen og holde afstand, så vi forhåbentlig snart kan komme ned og træne igen. 

Det er fortsat stadig en tid, som er en økonomisk udfordring for os, og vi brænder stadig for, at kunne fortsætte med at være jeres lokale fitnesscenter – også efter Covid-19. Derfor har vi også tænkt fremad, og startet både udendørs- og online hold. Se nærmere her på hjemmeside, under HOLD.

Alle kan deltage på vores hold, som ikke har sat deres medlemskab i bero, også selvom i ikke normalt har hold med i jeres medlemskab.

Du har 3 forskellige muligheder for dit medlemskab i Purple Fitness: 

(OBS: Hvis du ikke ønsker at ændre tidligere valg skal du ikke foretage dig noget.)

A: Jeg ønsker at fortsætte mit normale medlemsskab, og skal ikke foretage  mig noget, medmindre jeg har valgt B eller C ved tidligere lejlighed. Mit bidrag hjælper til at sikre centrets fremtid. 

B: Jeg ønsker at bidrage med halvdelen af min normale medlemskabspris, og ønsker dette t.o.m. den dag centret åbner. Dermed bidrager jeg med halvdelen af mit normale medlemskab til at støtte centerets fremtid. 

C: Jeg ønsker at mit medlemskab bliver sat i bero indtil centeret åbner igen. 

Jeres store støtte i forbindelse med valg af at beholde jeres medlemskaber, betyder utroligt meget for os og vi er så beærede over at have så fantastiske medlemmer.


Du kan blot kopier ovenstående og sende til kontakt@purplefitness.dk for at tilkendegive, hvordan du ønsker betalingen for dit medlemskab skal fortsætte, senest d. 29/4-21. (OBS: Hvis du ikke ønsker at ændre tidligere valg skal du ikke foretage dig noget.)

VI HAR STARTET UDENDØRSHOLD!

​Kom med udenfor og få pulsen op! Du finder den nye udendørs holdplan HER.

Vær opmærksom på at tilmelding på udendørsholdene er krævet, da vi stadig er omfattet af restriktionerne omkring forsamlingsforbud. Det betyder også, at selvom vi er ved centrene, er det ikke muligt at komme indenfor på toilet eller fylde vanddunken. 

Vi ønsker stadig corona-venlig træning, så husk den gode hygiejne og hold afstand til hinanden. Så kommer vi alle sikkert igennem, selvom vi gerne vil motionere. 

Har du spørgsmål omkring dette, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@purplefitness.dk

Kontakt

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 62 anmeldelser på Facebook

Har du brug for hjælp?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PURPLE FITNESS ApS
Rådhus Allé 10
3650 Ølstykke

Tlf.: 42 90 91 81 

PURPLE FITNESS ApS
Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

Tlf.: 42 90 91 81


PURPLE FITNESS ApS

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Tlf.: 42 90 91 81