​SENESTE NYT ANG. COVID-19

Seneste Covid-19 update 13/1-2021

Nedlukningen er blevet forlænget og vi holder derfor stadig fitnesscentrene lukket frem til og med d. 7/2-21. Vi må blive ved med at stå sammen og holde afstand, så vi forhåbentlig snart kan komme ned og træne igen. 

Den kommende tid er stadig en økonomisk udfordring for os. Vi ønsker, at kunne fortsætte med at være jeres lokale fitnesscenter – også efter Covid-19. Derfor er vi også nødt til, at forsøge at tænke fremad - og derfor har du 3 forskellige muligheder for dit medlemskab i Purple Fitness: 

(OBS: Hvis du ikke ønsker at ændre tidligere valg skal du ikke foretage dig noget.)

A: Jeg ønsker at fortsætte mit normale medlemsskab, og skal ikke foretage  mig noget. Mit bidrag hjælper til at sikre centrets fremtid. 

B: Jeg ønsker at bidrage med halvdelen af min normale medlemskabspris, og ønsker dette t.o.m. d. 7/2-21. Dermed bidrager jeg med halvdelen af mit normale medlemskab til at støtte centerets fremtid. 

C: Jeg ønsker at mit medlemskab bliver sat i bero frem til d. 7/2-21, hvor centeret forhåbentligt åbner igen. 

Jeres store støtte i forbindelse med valg af at beholde jeres medlemskaber, betyder utroligt meget for os og vi er så beærede over at have så fantastiske medlemmer.


Du kan blot kopier ovenstående og sende til kontakt@purplefitness.dk for at tilkendegive, hvordan du ønsker betalingen for dit medlemskab skal fortsætte, senest d. 29/1-21. (OBS: Hvis du ikke ønsker at ændre tidligere valg skal du ikke foretage dig noget.)

VI HAR STARTET UDENDØRSHOLD!

​Kom med udenfor og få pulsen op! Du finder den nye udendørs holdplan HER.

Vær opmærksom på at tilmelding på udendørsholdene er krævet, da vi stadig er omfattet af restriktionerne omkring forsamlingsforbud. Det betyder også, at selvom vi er ved centrene, er det ikke muligt at komme indenfor på toilet eller fylde vanddunken. 

Vi ønsker stadig corona-venlig træning, så husk den gode hygiejne og hold afstand til hinanden. Så kommer vi alle sikkert igennem, selvom vi gerne vil motionere. 

Har du spørgsmål omkring dette, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@purplefitness.dk

Kontakt

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 62 anmeldelser på Facebook

Har du brug for hjælp?​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PURPLE FITNESS ApS
Rådhus Allé 10
3650 Ølstykke

Tlf.: 42 90 91 81 

PURPLE FITNESS ApS
Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

Tlf.: 42 90 91 81


PURPLE FITNESS ApS

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Tlf.: 42 90 91 81