Holdtræning I Jægerspris

 • PILOXING
  Piloxing er intervaltræning som kombinerer det høje energiniveau fra boksning med det lave energiniveau fra pilates, krydret med lidt lette danse moves. Timen er bygget op således at vi starter med 45minutters stående øvelser, skiftende mellem bokse-, pilates- og danseblokke, efterfulgt af 10 minutters gulvøvelser med fokus på mave, baller og lår. Timen afsluttes med en let udstræk og Piloxing hilsen. Det anbefales at træne uden sko, da Piloxing er barfodstræning og man dermed får mest optimalt udbytte af træning men sko er tilladt alt efter eget ønske og behov. Piloxing er for alle aldre, køn og træningsniveauer. Og der er garanti for sved på panden, ømme muskler og vigtigst af alt, et smil på læben.

 • TABATA:

  Et træningshold med fokus på styrke, udholdenhed og pulsen op. Et hold med stort fokus på teknik og skadesforebyggelse. Holdet er for dig, som rigtig gerne vil i gang med styrketræning men måske bare har svært ved at komme af sted, ikke gider træne alene eller for dig, som blot elsker at træne på et hold, hvor der allerede ligger en solid plan for dagens træning.

  Tabata holdet vil, som navnet siger, tage udgangspunkt i Tabata konceptet. Det betyder at hver øvelse gentages i 4 minutter fordelt på 8 intervaller af 20 sekunders varighed efterfulgt af 10 sekunders pause. Træningen bygges op med 10 minutters god effektiv opvarmning, efterfuldt af Tabata med 8 forskellige øvelser af hver 4min varighed, timen afsluttes med ca. 10 minutters god udstræk. Husk altid på; du sætter selv din øvre grænse og træning må gerne være hårdt men det skal også være sjovt!​​​

Prisen for FRI medlemskab med holdtræning er 249 kr. pr. måned, og giver fuld adgang til hele centeret samt alle hold. For mere information om, hvordan du opgraderer dit nuværende medlemskab, kan du henvende dig i receptionen eller skrive en mail på kontakt@purplefitness.dk

Vi glæder os til at se dig på vores hold!​

Hvis du har tilmeldt dig medlemskaber med hold, kan du nu booke dig ind via nedenstående link​

https://booking.sport-solutions.dk/

​Vi har følgende hold:

 • YINYOGA & MORGENFLOW
  Morgenflow: dynamiske stræk, til at vække kroppen blødt og få energien i gang. Den perfekte start på dagen. Yinyoga: er til dig der ønsker den ultimative selvforkælelse og er et perfekt supplement til dig der træner eller har hensynstagende skavanker, eller bare ønsker at forkæle din krop. Yinyoga er mindful udstrækning af hele kroppen, hvor vi har fokus på åndedrættet og væren i nuet i de dybe stræk. Du opnår smidighed og ro i dit indre. Yinyoga er for alle uanset køn og alder.
 • YIN YOGA

  Yinyoga er til dig der ønsker den ultimative selvforkælelse og er et perfekt supplement til dig der træner eller har hensynstagende skavanker, eller bare ønsker at forkæle din krop. Yinyoga er mindful udstrækning af hele kroppen, hvor vi har fokus på åndedrættet og væren i nuet i de dybe stræk. Du opnår smidighed og ro i dit indre. Yinyoga er for alle uanset køn og alder.

 • ZUMBA
​Zumba er et super fedt dansefitness program med god musik og fed energi. Zumba indeholder rytmer fra mange forskellige stilarter som salsa, samba, reggaeton, merengue, hip hop, funk og mange andre. Zumba er sjovt, en type træning som man bliver ved med at have lyst til, og ALLE kan være med. Zumba er effektivt og fyldt med energi og høj cardio træning. Koreografierne er lette at følge, og uanset alder eller fysik kan man være med. Man behøver ikke være en god danser for at deltage, det gælder bare om at have det sjovt.

 • BIKE
  ​BIKE er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere. Alt imens musikken banker dit humør helt op. Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

  -BIKE er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte.

 • BODY SDS (tilbyder vi desværre ikke lige nu)
  ​(Vi tilbyde pt ikke BODY SDS men det kommer igen inden sommeren 2020)
  I Body sds kommer vi hele kroppen igennem. Vi arbejder med åndedrættet, centrering af kroppen, muskler og led afspændes, og vi afgifter kroppen. Vi møder de begrænsninger vi hver især har og arbejder på at flytte dem, så der kommer mere frihed i kroppen. De fleste syntes at træningen er både hård og intens, men man træner der hvor man er og arbejder med de udfordringer man nu selv har. Træningen er for alle der gerne vil, havde det bedre i kroppen.

  Om det er atleten der gerne vil forbedre sig igennem at få mere balance
  i kroppen. Eller om der er den ældre der har knoklet og gerne hjælpe en brugt krop. Formål : træningens formål er at skabe bedre centrering af kroppen . bedre smidighed, afgiftning af muskler led og organer, at lærer os vores krops begrænsninger at kende og arbejde på at flytte dem, så vi kan få mere frihed og mindre stress i kroppen.

Kontakt

-et af vores centre;

Rådhus alle 10A

3650 Ølstykke

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

​Tlf.: 42 90 91 81

E-mail: kontakt@purplefitness.dk 

CVR-nummer: 36398388

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 62 anmeldelser på Facebook

Har du brug for hjælp?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PURPLE FITNESS ApS
Rådhus Allé 10
3650 Ølstykke

Tlf.: 21 33 83 88

PURPLE FITNESS ApS
Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

Tlf.: 70269230


PURPLE FITNESS ApS

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Tlf.: 70 26 92 30