Holdtræning I ØLSTYKKE​

Prisen for FRI medlemskab med holdtræning er 249 kr. pr. måned, og giver fuld adgang til hele centeret samt alle hold. For mere information om, hvordan du opgraderer dit nuværende medlemskab, kan du henvende dig i receptionen eller skrive en mail på kontakt@purplefitness.dk

Vi glæder os til at se dig på vores hold!​

Hvis du har tilmeldt dig medlemskaber med hold, kan du nu booke din ind via nedenstående link​

https://booking.sport-solutions.dk/

​Vi har følgende hold:

 • STYRKE:

  STYRKE er holdbaseret styrketræning af hele kroppen. Vi træner med lav vægt og mange gentagelser, for at gøre musklerne udholdende. Vi benytter vægtstang og vægtskiver, og du vælger selv den vægt, du træner med. Alle kan være med, også selvom man ikke har erfaring med styrketræning. Holdet er for dig, som ønsker: - En stærk og markeret krop - En øget forbrænding

 • CIRKELTRÆNING:

  En time hvor du træner både kondition, smidighed og styrke og vi får typisk arbejdet med alle de store muskelgrupper. Træningen kan dog også tage udgangspunkt i bestemte muskelgrupper og kan inkludere stepbænk, vægtstang, kettlebell m.v. Cirkeltræning er en varieret form for træning og kan være et tiltrængt afbræk fra monotome træningspas - da øvelserne skifter hele tiden. Du når aldrig at blive træt af en øvelse, førend du skal videre til næste. Du kan træne med uanset hvilket niveau du er på - og der er garanti for sved på panden i en uhøjtidelig stemning.

 • CROSSDANCE:

  Crossdance er et Dance fitness koncept, baseret på moduler med dance, bodytoning, cardio og balance. Målet er at inspirere dans i en modulopbygget time, som giver sved på panden og smil på læben. Forvent ikke, at du kan det hele efter 1. time. Nyt tager tid og det gør dance også. Det handler ikke om hvordan vi danser, men om den følelse man har indeni når man danser. I skal kunne glemme hverdagens stress og jag - det her er JERES time

 • POWERFIT:

  PowerFit er styrketræning i holdsalen. Efter en opvarmning, kommer du til at arbejde med tung vægt og få gentagelser, som du kender fra den klassiske styrketræning. Vores instruktører tilrettelægger timen, så du får trænet alle de store muskelgrupper og får det maksimale udbytte af din træning. På en PowerFit time opbygger du styrke og bliver stærkere. Teknikken til alle øvelserne vil blive forklaret grundigt og instruktøren vil undervejs i timen hjælpe dig med at rette din teknik. I PowerFit er de primære redskaber vægtstænger med skiver og håndvægte. Du justerer selv hvor tung din vægtstang skal være og du kan derfor tilpasse niveauet så det passer til lige netop dig. Timen er for dig som ønsker at styrketræne, men samtidig holder at træning i holdsalen og gerne vil motiveres af vores dygtige instruktører.

 • Mindful yoga ​
  Mindful yoga er for dig der gerne vil prøve yoga og gå på opdagelse i hvordan yoga kan være med til at styrke krop og sjæl.
  ​Timen vil foregå i et roligt tempo, hvor alle kan være med. Mindful Yoga er både for dig der er helt ny til yoga såvel som mere erfaren.
  ​Vi vil have fokus på traditionelle yoga stillinger inspireret fra den klassiske Hatha yoga.
  ​Kom og vær med og oplev en skøn formiddag med Mindful Yoga.

 • ZUMBA
​Zumba er et super fedt dansefitness program med god musik og fed energi. Zumba indeholder rytmer fra mange forskellige stilarter som salsa, samba, reggaeton, merengue, hip hop, funk og mange andre. Zumba er sjovt, en type træning som man bliver ved med at have lyst til, og ALLE kan være med. Zumba er effektivt og fyldt med energi og høj cardio træning. Koreografierne er lette at følge, og uanset alder eller fysik kan man være med. Man behøver ikke være en god danser for at deltage, det gælder bare om at have det sjovt.

 • BIKE
  ​(på vores helt nye topmoderne Tomahawk IC7 cykler)​ BIKE er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere... Alt imens musikken banker dit humør helt op.

  -Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

  -BIKE er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte

 • Tabata

  Høj intensitet, korte intervaller og masser af power. Timen er bygget op af flere korte runder med varierede øvelser, som både kan være målrettet hele kroppen eller med fokus på specifikke muskelgrupper. Der vil være et mix af redskaber og egen kropsvægt. Instruktøren guider igennem hele timen - alle kan være med.

  En sveddryppende og energifyldt time, hvor hele kroppen kommer i spil og pulsen når max.

Kontakt

-et af vores centre;

Rådhus alle 10A

3650 Ølstykke

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

​Tlf.: 42 90 91 81

E-mail: kontakt@purplefitness.dk 

CVR-nummer: 36398388

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 62 anmeldelser på Facebook

Har du brug for hjælp?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PURPLE FITNESS ApS
Rådhus Allé 10
3650 Ølstykke

Tlf.: 21 33 83 88

PURPLE FITNESS ApS
Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

Tlf.: 70269230


PURPLE FITNESS ApS

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Tlf.: 70 26 92 30