Holdtræning I ØLSTYKKE​

Prisen for FRI medlemskab med holdtræning er 249 kr. pr. måned, og giver fuld adgang til hele centeret samt alle hold. For mere information om, hvordan du opgraderer dit nuværende medlemskab, kan du henvende dig i receptionen eller skrive en mail på kontakt@purplefitness.dk

Vi glæder os til at se dig på vores hold!​

Hvis du har tilmeldt dig medlemskaber med hold, kan du nu booke din ind via nedenstående link​

https://booking.sport-solutions.dk/

​Vi har følgende hold:

 • YOGA - MIX ​
  Yoga med en twist. Timen vil bestå af yoga med fokus på klassisk yoga, åndedrættet og kropsbevidsthed. Dertil vil der være kortere intervaller igennem timen med trænings redskaber af fx håndvægte eller elastik. Vi vil bruge de klassiske stillinger/øvelser og sætte lidt vægt på og dermed tilføre styrke og lettere konditionstræning. En yoga time hvor vi mixer traditionelle vægtøvelser med den klassiske yoga, får sved på panden og ro i sindet.

  Kom og vær med til en sjov og anderledes yoga time (1½ time). Vi afslutter timen med en guidet afspænding.

 • Mindful yoga ​
  Mindful yoga er for dig der gerne vil prøve yoga og gå på opdagelse i hvordan yoga kan være med til at styrke krop og sjæl.
  ​Timen vil foregå i et roligt tempo, hvor alle kan være med. Mindful Yoga er både for dig der er helt ny til yoga såvel som mere erfaren.
  ​Vi vil have fokus på traditionelle yoga stillinger inspireret fra den klassiske Hatha yoga.
  ​Kom og vær med og oplev en skøn formiddag med Mindful Yoga.

 • ZUMBA
​Zumba er et super fedt dansefitness program med god musik og fed energi. Zumba indeholder rytmer fra mange forskellige stilarter som salsa, samba, reggaeton, merengue, hip hop, funk og mange andre. Zumba er sjovt, en type træning som man bliver ved med at have lyst til, og ALLE kan være med. Zumba er effektivt og fyldt med energi og høj cardio træning. Koreografierne er lette at følge, og uanset alder eller fysik kan man være med. Man behøver ikke være en god danser for at deltage, det gælder bare om at have det sjovt.

 • BIKE
  ​(på vores helt nye topmoderne Tomahawk IC7 cykler)​ BIKE er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere... Alt imens musikken banker dit humør helt op.

  -Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

  -BIKE er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte.

 • STRAM OP
​STRAM OP er baseret på opstrammende øvelser for hele kroppen. Det er en effektiv og sjov træning. Det er nemme øvelser med høj intensitet. Det er et såkaldt freestyle hold, hvilket betyder at instruktøren har frie tøjler til at sammensætte timen. Timens indhold kan derfor variere fra gang til gang, men som grundregel er træningen altid begyndervenlig og teknikken gennemgås nøje i de forskellige øvelser. Holdet er for dig der ønsker at blive strammet op fra top til tå og få øget styrke.

 • POWER BOOST STYRKE
  Timen er bygget op med 30 min. HIIT funktionel træning - fokus på styrke (kan sagtens laves uden hop) - dernæst mere isolerede styrkeøvelser med lidt mere vægt, og til slut mavetræning = positiv effekt på anden træning man udfører.

 • Tabata

  Høj intensitet, korte intervaller og masser af power. Timen er bygget op af flere korte runder med varierede øvelser, som både kan være målrettet hele kroppen eller med fokus på specifikke muskelgrupper. Der vil være et mix af redskaber og egen kropsvægt. Instruktøren guider igennem hele timen - alle kan være med.

  En sveddryppende og energifyldt time, hvor hele kroppen kommer i spil og pulsen når max.

Kontakt

-et af vores centre;

Rådhus alle 10A

3650 Ølstykke

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

​Tlf.: 42 90 91 81

E-mail: kontakt@purplefitness.dk 

CVR-nummer: 36398388

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 62 anmeldelser på Facebook

Har du brug for hjælp?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PURPLE FITNESS ApS
Rådhus Allé 10
3650 Ølstykke

Tlf.: 21 33 83 88

PURPLE FITNESS ApS
Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

Tlf.: 70269230


PURPLE FITNESS ApS

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Tlf.: 70 26 92 30