Holdtræning I skibby​

 • POWER & STRETCH YOGA
  Power & stretch yoga er den perfekte kombination af yogastile, hvor vi kombinerer den powerfulde vinyasa yoga, hvor du får styrket hele kroppen og din balance, med den restituerende yin, i de dybe stræk til forøget smidighed og mindful væren i kroppen og med dit åndedræt.

 • PILATES/YOGA/MINDFULNESS
  Denne time indenholder en kombination af pilates og yoga øvelser, hvor der er fokus på holdningskoorigerende øvelser. Øvelserne giver dig god kropsfornemmelse, og vil gøre din hverdag lettere både fysisk og mentalt. Der er fokus på åndedræt, stabilitetstræning, balance, smidighed og styrke. Timen afsluttes med mindfulness/afspænding. Denne time giver dig en perfekt start på dagen.​

​Prisen for FRI medlemskab med holdtræning er 249 kr. pr. måned, og giver fuld adgang til hele centeret samt alle hold. For mere information om, hvordan du opgraderer dit nuværende medlemskab, kan du henvende dig i receptionen eller skrive en mail på kontakt@purplefitness.dk

Vi glæder os til at se dig på vores hold!​

Hvis du har tilmeldt dig medlemskaber med hold, kan du nu booke din ind via nedenstående link​

https://booking.sport-solutions.dk/

​Vi har følgende hold:

 • DANS DANS DANS
  DANS DANS DANS 

  En time med mange forskellige danse former.
  Bl.a. Bollywood, Indica, Afrobeat, Yolatesdans og selvfølgellig Rock´n roll, 60ér Svingtime.
  Alle kan deltage. Det er for sjov, for sjælen og ikke mindst for en god kondition. Kom glad og dans med til skøn motiverende musik.
  ​ 

 • ZUMBA
  ​​Zumba er et super fedt dansefitness program med god musik og fed energi. Zumba indeholder rytmer fra mange forskellige stilarter som salsa, samba, reggaeton, merengue, hip hop, funk og mange andre. Zumba er sjovt, en type træning som man bliver ved med at have lyst til, og ALLE kan være med. Zumba er effektivt og fyldt med energi og høj cardio træning. Koreografierne er lette at følge, og uanset alder eller fysik kan man være med. Man behøver ikke være en god danser for at deltage, det gælder bare om at have det sjovt.

 • BIKE
  ​(på vores helt nye topmoderne Tomahawk IC7 cykler)​ BIKE er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere... Alt imens musikken banker dit humør helt op.

  -Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

  -BIKE er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte.

 • STEP/STRAM OP
  På denne time får du trænet din kondition, koordination samt styrke. Timen er opbygget således, at første halvdel indeholder opvarmning og step på begynder/let øvet niveau. Den sidste halvdel indeholder styrkende øvelser for hele kroppe, hvor forskelligt udstyr tages i brug. Kom på denne time, hvis du ønsker en sjov konditionstræning, hvor din koordination også trænes samt en effektiv styrketræning af hele kroppen
 • PILATES SOFT
  Et pilates hold, hvor der bliver taget større hensyn til evt. skader, slid og hvor imprint/neutral centrering er i hovedsæde, samt bækkenbund og navle. Holdet er velegnet til alle og begynder. Der vil være elastik og bolde med i undervisning. Det er også et rigtig godt bud på senior træning.

 • POWER PILATES​
  Til denne træning vil det være nødvendigt med et godt kendskab til Pilates. Alle øvelserne er baseret til øvede. Der er både bold og elastik, mange af øvelserne er sammensat.

  Pilates programmet er 70 min og derefter 20 min TIN YOGA.

 • STRONG
  ​Strong er HITT træning, høj intensitets tempo træning, delt op i 4 blokke, der er designet til at flytte dine grænser og presse deltagerne til deres maksimum. Til alle øvelser er der mulighed for at benytte alternativer således at den enkelte kan presse sig selv og tage hensyn til fitnessniveau. De samme øvelser vil gå igen i min. 3 måneder. Øvelserne er mere traditionelle fitness øvelser som burpees, lunges, skaters, squats… planke m.m og andre lignende atletiske træningsøvelser. Musikken er en vigtig del af al træning og i Strong der stor fokus på dette. Øvelserne bliver designet til at skabe specifikke resultater for deltagerne, som f.eks. en mere tonet krop samt stærkere muskler, og derefter bliver musikken designet til at matche øvelserne. Resultatet er et perfekt synkroniseret workout der motiverer dig og hjælper dig med at opnå bedre og hurtigere resultater

Kontakt

-et af vores centre;

Rådhus alle 10A

3650 Ølstykke

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

​Tlf.: 42 90 91 81

E-mail: kontakt@purplefitness.dk 

CVR-nummer: 36398388

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 62 anmeldelser på Facebook

Har du brug for hjælp?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PURPLE FITNESS ApS
Rådhus Allé 10
3650 Ølstykke

Tlf.: 21 33 83 88

PURPLE FITNESS ApS
Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

Tlf.: 70269230


PURPLE FITNESS ApS

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Tlf.: 70 26 92 30