Holdtræning I skibby​

 • YINYOGA
  ​Yinyoga er til dig der ønsker den ultimative selvforkælelse og er et perfekt supplement til dig der træner eller har hensynstagende skavanker, eller bare ønsker at forkæle din krop. Yinyoga er mindful udstrækning af hele kroppen, hvor vi har fokus på åndedrættet og væren i nuet i de dybe stræk. Du opnår smidighed og ro i dit indre. Yinyoga er for alle uanset køn og alder.

 • POWERFIT
  ​POWERFIT er bygget op som stationstræning. Timen er et godt alternativ til almindelig styrketræning og giver dig, der ønsker en fast, atletisk og markeret krop, synlige resultater ved kontinuerlig træning.Du vil opnå større muskelstyrke, udholdenhed og en bedre forbrænding. Øvelserne udføres med mange gentagelser og en forholdsvis let vægt der er tilpasset den enkelte - så alle kan være med. Træningen understøttes af motiverende musik der er med til at give timen en opløftet stemning og et naturligt flow under arbejde.​

​Prisen for FRI medlemskab med holdtræning er 249 kr. pr. måned, og giver fuld adgang til hele centeret samt alle hold. For mere information om, hvordan du opgraderer dit nuværende medlemskab, kan du henvende dig i receptionen eller skrive en mail på kontakt@purplefitness.dk

Vi glæder os til at se dig på vores hold!​

Hvis du har tilmeldt dig medlemskaber med hold, kan du nu booke din ind via nedenstående link​

https://booking.sport-solutions.dk/

​Vi har følgende hold:

 • CROSSDANCE:
  Crossdance er et Dance fitness koncept, baseret på moduler med dance, bodytoning, cardio og balance. Målet er at inspirere dans i en modulopbygget time, som giver sved på panden og smil på læben. Forvent ikke, at du kan det hele efter 1. time. Nyt tager tid og det gør dance også. Det handler ikke om hvordan vi danser, men om den følelse man har indeni når man danser. I skal kunne glemme hverdagens stress og jag - det her er JERES time​
 • ZUMBA
  ​​Zumba er et super fedt dansefitness program med god musik og fed energi. Zumba indeholder rytmer fra mange forskellige stilarter som salsa, samba, reggaeton, merengue, hip hop, funk og mange andre. Zumba er sjovt, en type træning som man bliver ved med at have lyst til, og ALLE kan være med. Zumba er effektivt og fyldt med energi og høj cardio træning. Koreografierne er lette at følge, og uanset alder eller fysik kan man være med. Man behøver ikke være en god danser for at deltage, det gælder bare om at have det sjovt.

 • BIKE
  ​(på vores helt nye topmoderne Tomahawk IC7 cykler)​ BIKE er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere... Alt imens musikken banker dit humør helt op.

  -Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

  -BIKE er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte.

 • STEP/STRAM OP
  På denne time får du trænet din kondition, koordination samt styrke. Timen er opbygget således, at første halvdel indeholder opvarmning og step på begynder/let øvet niveau. Den sidste halvdel indeholder styrkende øvelser for hele kroppe, hvor forskelligt udstyr tages i brug. Kom på denne time, hvis du ønsker en sjov konditionstræning, hvor din koordination også trænes samt en effektiv styrketræning af hele kroppen

 • STRONG
  ​Strong er HITT træning, høj intensitets tempo træning, delt op i 4 blokke, der er designet til at flytte dine grænser og presse deltagerne til deres maksimum. Til alle øvelser er der mulighed for at benytte alternativer således at den enkelte kan presse sig selv og tage hensyn til fitnessniveau. De samme øvelser vil gå igen i min. 3 måneder. Øvelserne er mere traditionelle fitness øvelser som burpees, lunges, skaters, squats… planke m.m og andre lignende atletiske træningsøvelser. Musikken er en vigtig del af al træning og i Strong der stor fokus på dette. Øvelserne bliver designet til at skabe specifikke resultater for deltagerne, som f.eks. en mere tonet krop samt stærkere muskler, og derefter bliver musikken designet til at matche øvelserne. Resultatet er et perfekt synkroniseret workout der motiverer dig og hjælper dig med at opnå bedre og hurtigere resultater.

Kontakt

-et af vores centre;

Rådhus alle 10A

3650 Ølstykke

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

​Tlf.: 42 90 91 81

E-mail: kontakt@purplefitness.dk 

CVR-nummer: 36398388

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 62 anmeldelser på Facebook

Har du brug for hjælp?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PURPLE FITNESS ApS
Rådhus Allé 10
3650 Ølstykke

Tlf.: 21 33 83 88

PURPLE FITNESS ApS
Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

Tlf.: 70269230


PURPLE FITNESS ApS

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Tlf.: 70 26 92 30