Holdtræning med mange spændende muligheder​

​Hos Purple Fitness tilbyder vi holdtræning i henholdsvis Ølstykke, Jægerspris og Skibby. Vi har åbent 365 dage om året fra kl. 05.00 til kl. 23.00. Derudover har vi holdtræning på bestemte tidspunkter.

Et FRI-medlemskab giver adgang til holdtræning

​Prisen for FRI-medlemskab med holdtræning er 249 kr. pr. måned, og det giver fuld adgang til hele centeret samt alle hold. Kontakt en medarbejder for at høre, hvordan du opgraderer dit nuværende medlemskab. ​

Hvis du er tilmeldt holdtræning, kan du booke dig ind via https://booking.sport-solutions.dk. ​

Inden for holdtræning tilbyder vi:

​ZUMBA​

Zumba er et superfedt dansefitnessprogram med god musik og fed energi. Zumba indeholder rytmer fra mange forskellige stilarter såsom salsa, samba, reggaeton, merengue, hiphop, funk og mange andre. Zumba er sjovt, og en form for holdtræning, som man bliver ved med at have lyst til. Dertil kommer, at alle kan være med.

Zumba er effektivt og fyldt med energi og høj cardio-træning. Koreografierne er lette at følge, og uanset alder eller fysik kan man være med. Man behøver ikke være en god danser for at deltage - det gælder bare om at have det sjovt.

BIKE (SPINNING)

Bike/spinning på vores helt nye topmoderne Tomahawk IC7-cykler, hvis du tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere. Det sker, mens musikken banker dit humør helt op.

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer til dig uanset alder, baggrund og kondition. Bike er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig en større lungefunktion og styrker dit hjerte.

MBL

​MBL er baseret på opstrammende øvelser for hele kroppen. Det er en effektiv og sjov træning. MBL er nemme øvelser med høj intensitet. MBL er et såkaldt freestyle-hold, hvilket betyder, at instruktøren har frie tøjler til at sammensætte timen.

Denne form for holdtræning kan variere fra gang til gang, men som grundregel er træningen altid begyndervenlig, og teknikken gennemgås nøje i de forskellige øvelser. Holdet er for dig, der ønsker at blive strammet op fra top til tå og få øget styrke.

POWER BOOST STYRKE

​Timen er bygget op over 30 minutter. Først HIIT-funktionel træning med fokus på styrke (kan sagtens laves uden hop), dernæst mere isolerede styrkeøvelser med lidt mere vægt og til slut mavetræning. Det giver en positiv effekt på al anden træning og holdtræning, som du udfører.

POWERFIT

​Powerfit er det nye Crossfit. Timen er opbygget som en balanceret kombination af styrketræning og HIIT-træning (Høj Intensiv Interval Træning). Du får opbygget en større muskelmasse samtidig med, at din kondition kommer helt i top. Din udholdenhed og fedtforbrænding vil få et megaboost. Timen tilpasses individuelt, så du bliver udfordret på dit eget niveau – alle kan være med til denne holdtræning.

Kontakt os for at høre mere om alle vores hold

​Du kan kontakte dit lokal Purple Fitness-center for at høre mere om holdtræning. Du kan også skrive til kontakt@purplefitness.dk eller ringe på telefon 42 90 91 81 for at høre om holdtræning.​

Se vores holdplan for:

Kontakt

-et af vores centre;

Rådhus alle 10A

3650 Ølstykke

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

​Tlf.: 42 90 91 81

E-mail: kontakt@purplefitness.dk 

CVR-nummer: 36398388

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 62 anmeldelser på Facebook

Har du brug for hjælp?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PURPLE FITNESS ApS
Rådhus Allé 10
3650 Ølstykke

Tlf.: 21 33 83 88

PURPLE FITNESS ApS
Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

Tlf.: 70269230


PURPLE FITNESS ApS

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Tlf.: 70 26 92 30