Programlægning

Vil du i dit livs form?

Eller bare have de bedste værktøjer til at komme i gang med at booste den sunde livsstil?

Vores dygtige uddannede fitness instruktør kan hjælpe dig med at lægge et program eller tage dig med på et slankeforløb – med udgangspunkt i dig. 

Et træningsprogram kan være ideelt, hvis du skal i gang igen efter skade, en pause fra træning eller er gået død i den træning du laver, fordi du ikke føler du får noget ud af dine øvelser. Eller du kan vælge et slankeforløb, hvis du gerne vil tabe dig og komme i form. Uanset hvad dit mål er, kan Rikke hjælpe dig med at nå det! 

Hvad med skader, skavanker og så videre?

HVER gang der bliver lavet et program, bliver det lavet med udgangspunkt i DIG! Det vil sige – når i starter programlægningen, startes der altid ud med at blive spurgt ind til dig, dine skader, dine udfordringer og hvordan du lever din hverdag. Ikke for at snage – men fordi så kan du blive guidet meget bedre.

Dem der måske har et hårdt fysisk arbejdet, vil måske blive anbefalet 1 og en med minimal aktivitet i hverdagen, vil få anbefalet 2. 

Rikke hjælper dig

Rikke er uddannet fitness instruktør og har arbejdet med fitness i 20+ år. Derudover er Rikke slankekonsulent og sundhedscoach.

Med den baggrund kan du Rikke hurtigt spore sig ind på dig og hvad der skal til, for at du når dine mål.

Book en tid til at få lagt et program

For at få lagt et program, skal der bookes en tid. Det gør du ved at skrive til kontakt@purplefitness.dk eller skrive til os via kontaktformularen. Her skriver du til Rikke hvilke dage passer dig og i hvilke tidsrum – og hvilket center du vil være i. Sammen finder i et tidspunkt der passer.

Tag et slankeforløb

Mangler du motivation til at ændre din livsstil og vil du have selvtilliden til et varigt vægttab? 

Med et slankeforløb med Rikke får du solid viden om din kost, energiforbrug og værktøjer og træningsprogrammer du skal bruge for at nå dit ønskede mål.

Book en tid til første time i dag

For at komme på slankeforløb med Rikke, skal der bookes en tid. Det gør du ved at skrive til kontakt@purplefitness.dk eller skrive til os via kontaktformularen. Her skriver du til Rikke hvilke dage passer dig og i hvilke tidsrum – og hvilket center du vil være i. Sammen finder i et tidspunkt der passer.

Pris

  • FÅ LAGT ET PROGRAM 249,-

Er der noget du er i tvivl om omkring at få lagt et program, er du velkommen til at kontakte os. 

Priser på slankeforløb

Udbydes pt kun i Jægerspris og Ølstykke.

  • 1 time 500,-
  • 3 timer 1350,-
  • 5 timer 2125,-
  • 10 timer 4000,-

Jeg har været SÅ glad for Rikke - hun har hjulpet mig så meget. Jeg glæder mig altid til at komme her ned og blive vejet og få god råd og vejledning.

Hanne, medlem og bruger af slankeforløb

Rikke er virkelig dygtig og professionel i sin tilgang til kroppen. Jeg er yogalærer og Rikke har hjulpet mig til at passe på mine led i styrketræningen og til at møde mig i min egen tilgang til frivægt og maskiner, så jeg bevarer motivationen og ved præcis hvad jeg skal når jeg kommer igen. Jeg vil på det varmeste anbefale Rikke med hendes professionalisme og altid gode humør.

Malene, tidligere medlem