​Træning tilbydes uanset alder, baggrund og kondition

​Hos Purple Fitness tilbyder vi forskellige former for træning på hold i vores fitnesscenter i Jægerspris, Ølstykke og Skibby. Vi har åbent året rundt 365 dage fra kl. 05.00 til kl. 23.00, hvor du kan dyrke fitness. Derudover har vi en række hold, hvor der også er mulighed for træning.

Find træning på et hold efter ønsker og behov

​Hvad er træningsprogram? Vi tilbyder træning på en række forskellige hold, hvor du kan følge et træningsprogram i for eksempel Zumba, Bike (spinning), MBL, Power Boost Styrke eller Powerfit.

Zumba er et sjovt dansefitnessprogram med god musik og fed energi. Der er rytmer fra mange forskellige stilarter såsom salsa, samba, reggaeton, merengue, hiphop, funk og mange andre. Dette træningsprogram er effektivt og fyldt med energi og høj cardio-træning. Koreografierne er lette at følge, og alle kan være med.

Bike eller spinning er træning på Tomahawk IC7-cykler. Der cykles stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere. Du bestemmer selv, hvor hårdt det skal være, og derfor passer den motionsform til alle uanset alder, baggrund og kondition

MBL er baseret på opstrammende øvelser for hele kroppen. Det er effektive, sjove og nemme øvelser med høj intensitet. 

Holdtræningen kan variere fra gang til gang, men som grundregel er træningen altid begyndervenlig, og teknikken gennemgås nøje i de forskellige øvelser.

Power Boost Styrke er bygget op med træning i 30 minutter, hvor der er fokus på styrke, dernæst på mere isolerede styrkeøvelser med lidt mere vægt og til slut mavetræning. Det giver en positiv effekt på andre former for træning

Powerfit er det nye Crossfit som en balanceret kombination af styrketræning og HIIT-træning. Du får opbygget en større muskelmasse, og din kondition kommer helt i top. Din udholdenhed og fedtforbrænding får et megaboost. Timen tilpasses individuelt, så du bliver udfordret på eget niveau.

Tilmeld dig et træningsprogram allerede i dag

​Prisen for FRI-medlemskab er 249 kr. pr. måned og giver fuld adgang til træning på alle hold. Du kan booke en tid via https://booking.sport-solutions.dk, når du er tilmeldt.

Du kan læse den fulde beskrivelse af vores holdtræning her. Desuden kan du kontakte dit lokale Purple Fitness-center for at høre mere om træning. Du kan også skrive til kontakt@purplefitness.dk eller ringe på telefon 42 90 91 81.​

Kontakt

-et af vores centre;

Rådhus alle 10A

3650 Ølstykke

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

​Tlf.: 42 90 91 81

E-mail: kontakt@purplefitness.dk 

CVR-nummer: 36398388

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 62 anmeldelser på Facebook

Har du brug for hjælp?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PURPLE FITNESS ApS
Rådhus Allé 10
3650 Ølstykke

Tlf.: 21 33 83 88

PURPLE FITNESS ApS
Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

Tlf.: 70269230


PURPLE FITNESS ApS

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Tlf.: 70 26 92 30