Zumba for både begyndere og øvede​

Hos Purple Fitness tilbyder vi zumba med en god instruktør for alle – uanset om du er begynder eller om du har gået til zumba i mange år. Det gælder ikke om at være en god danser, men om at have det sjovt.

Men hvor kan man gå til zumba? Vi tilbyder undervisning i zumba dance i vores fitnesscentre i hhv. Ølstykke, Jægerspris og Skibby. Hvis du har et FRI-medlemskab giver det adgang til alt holdtræning. Prisen for FRI-medlemskab med holdtræning er kr. 249,- pr. måned. Det giver fuld adgang til hele centret samt alle hold. Hvis du ønsker at opgradere dit nuværende medlemskab, kan du altid kontakte os.

Hvad er zumba?

Zumba er en form for dans, hvor man danser efter et bestemt program. På zumba-hold er der altid god musik og høj energi. Danseformen indeholder mange rytmer fra andre stilarter, såsom merengue, reggaeton, samba, salsa, funk, hiphop og mange flere. Zumba er sjovt – og alle kan være med!​

Zumba er fyldt med energi og er meget effektivt, da det er en fitness-form med høj cardio-træning. Koreografierne er nemme at følge – og man kan følge med uanset alder og fysik.

Undervisningen på vores zumba-hold varierer fra gang til gang, og alt efter hvem der er instruktør på holdet. Men du er garanteret god energi, lækker musik og sved på panden. Så tag din søster, mor, fætter, veninde eller mormor under armen og kom forbi et af vores fitnesscentre til en zumba-time.

Kontakt os for at melde dig ind eller booke et hold

Er du interesseret i at høre mere om zumba som danseform, eller ønsker du at se vores holdplan? Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker at melde dig ind.

Ring til os allerede i dag på telefon: 42 90 91 81 eller send os en e-mail på: kontakt@purplefitness.dk. Vi glæder os til at se dig!​

Kontakt

-et af vores centre;

Rådhus alle 10A

3650 Ølstykke

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

​Tlf.: 42 90 91 81

E-mail: kontakt@purplefitness.dk 

CVR-nummer: 36398388

​✩✩✩✩✩

Vurderet 4,7 ud af 5 stjerner

Baseret på over 62 anmeldelser på Facebook

Har du brug for hjælp?​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PURPLE FITNESS ApS
Rådhus Allé 10
3650 Ølstykke

Tlf.: 21 33 83 88

PURPLE FITNESS ApS
Hovedgaden 60

3630 Jægerspris

Tlf.: 70269230


PURPLE FITNESS ApS

Røgerupvej 4

4050 Skibby

Tlf.: 70 26 92 30