VI HAR ÅBENT ALLE DAGE FRA 05.00 – 23.00

SE BEMANDINGSTIDER LÆNGERE NEDE

MELD DIG IND ONLINE I DAG OG KOM I GANG MED DET SAMME

UDEN BINDING

OBS: indmeldelse via linket er kun til BOOST i Frederikssund. Regler og vilkår gælder.
Læs medlemsbetingelser og forbehold her.
For indmeldelse i Purple Fitness, klik her

BEMANDINGSTIDER

Mandag

Kl. 17:00 – 20:00

Onsdag

Kl. 11:30 – 16:00 

Torsdag

Kl. 17:00 – 20:00

Receptionen er ikke bemandet i weekender samt helligdage.

Telefon 30 20 04 71

Hvor?

BLØDEVEJ 2, 3600 FREDERIKSSUND.

Hvornår?

KL. 05.00-23.00 ALLE DAGE

Hvordan?

MELD DIG IND VIA LINKET OVERFOR ELLER I VORES BEMANDINGSTID

OM CENTRET

BOOST i Frederikssund er dit helt nye træningscenter. I centret bliver der fokuseret på styrketræning og der er faciliteter der giver dig bedste vilkår for en 5-stjernet styrketræning. Vi har gjort meget ud af at finde de maskiner og redskaber som styrke-træneren elsker at bruge (eller vil elske at bruge). 

Her finder du håndvægte op til 60 kilo samt plateloaded maskiner fra Pure Kraft/Gym80. Inden længe vil du også finde en fedt stort udendørs areal med maskiner, så du kan trække træningen ud i den friske luft. 

 

Er der holdtræning i BOOST?

Kort svar – nej, du finder ikke holdtræning i BOOST. MEN… Med medlemskabet Fri + kan du også benytte vores andre centre (Purple Fitness i Skibby, Ølstykke og Jægerspris) og her kan du benytte holdtræning. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Kom ned og meld dig ind i vores bemandingstid eller hop ind og følg med på vores socials, hvor vi reposter og deler lækkerier fra centret! 

Til dig som personlig træner

Med øget fokus på styrketræning og maskiner og udstyr i topkvalitet, giver det de ultimative omgivelser for dig, der driver virksomhed med at gøre folk stærke.

Derfor gør vi lidt ekstra ud af det. I centret vil du finde faciliteter der gør det nemt for dig at snakke og guide dine klienter som coach med et mødelokale, hvor i kan have private samtaler og målinger – uden forstyrrelser. 

Læs mere HER