VI HAR ÅBENT ALLE DAGE FRA 05.00 – 23.00

SE BEMANDINGSTIDER LÆNGERE NEDE

Dit lokale center i Frederikssund

BOOST i Frederikssund er dit helt nye træningscenter. I centret bliver der fokuseret på styrketræning og der er faciliteter der giver dig bedste vilkår for en 5-stjernet styrketræning. Vi har gjort meget ud af at finde de maskiner og redskaber som styrke-træneren elsker at bruge (eller vil elske at bruge). 

Her finder du håndvægte op til 60 kilo samt plateloaded maskiner fra Pure Kraft/Gym80. Inden længe vil du også finde en fedt stort udendørs areal med maskiner, så du kan trække træningen ud i den friske luft. 

 

Er der holdtræning i BOOST?

Kort svar – nej, du finder ikke holdtræning i BOOST. MEN… Med medlemskabet Fri + kan du også benytte vores andre centre (Purple Fitness i Skibby, Ølstykke og Jægerspris) og her kan du benytte holdtræning. Se vores holdplan HER 

Til dig som er personlig træner

Med øget fokus på styrketræning og maskiner og udstyr i topkvalitet, giver det de ultimative omgivelser for dig, der driver virksomhed med at gøre folk stærke.

Derfor gør vi lidt ekstra ud af det. I centret vil du finde faciliteter der gør det nemt for dig at snakke og guide dine klienter som coach med et mødelokale, hvor i kan have private samtaler og målinger – uden forstyrrelser. 

Læs mere HER

MELD DIG IND ONLINE I DAG OG KOM I GANG MED DET SAMME

UDEN BINDING

OBS: indmeldelse via linket er kun til BOOST i Frederikssund. Regler og vilkår gælder.
Læs medlemsbetingelser og forbehold her.
For indmeldelse i Purple Fitness, klik her

BEMANDINGSTIDER

Tirsdag

Kl. 16:00 – 19:00

Onsdag

Kl. 09:30 – 15:00

Torsdag

Kl. 16:00 – 19:00

Receptionen er ikke bemandet i weekender samt helligdage.

Telefon 30 20 04 71

Hvor?

BLØDEVEJ 2, 3600 FREDERIKSSUND.

Hvornår?

KL. 05.00-23.00 ALLE DAGE

Hvordan?

MELD DIG IND VIA LINKET OVERFOR ELLER I VORES BEMANDINGSTID

Priser

OBS! Du skal være fyldt 17 år for blive meldt ind i BOOST. Er du under 18 år, skal du have en forældre med, når du melder dig ind. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Kom ned og meld dig ind i vores bemandingstid eller hop ind og følg med på vores socials, hvor vi reposter og deler lækkerier fra centret!