HOLDTRÆNING

Find den aktuelle holdplan her for dit center

Ølstykke

Mandag

16:45 – 17:45

Zumba med Gitte

18:00 – 19:00

Bike med Mette/Uffe

19:15 – 20:15

Tabata(lige uger) med Line

Tirsdag

17:00 – 18:00

Styrketræningshold med Anette

Onsdag

16:45 – 17:45

Bike med Patricia

Torsdag

17:15 – 18:15

Puls/Styrke med Marianne

17:30 – 18:30

Bike Basic med Bjørk

Lørdag

09:30 – 10:30

Bike med Mette/Uffe

Søndag

10:15 – 11:15

Puls/styrke med Marianne

Jægerspris

Mandag

09:00 – 10:30

Vinyasa Yoga med Katja 

10:40 – 11:40

Flow & Breath Yoga med Katja 

17:30 – 18:30

Bike med Leon

Tirsdag

08:30 – 09:50

Body SDS med Peter

17:30 – 18:30

Zumba med Eliza

Onsdag

09:00 – 10:00

Bike formiddag med Surprise

17:00 – 18:15

Yoga med Hanne 

Torsdag

18:30 – 20:00

Body SDS med Peter

Fredag

09:00 – 10:00

Bike Formiddag med Surprise 

Lørdag

09:30 – 10:30

Zumba med Joanna

Skibby

Mandag

17:00 – 18:00

Bike med Anne (Sal 2)

17:00 – 18:00

Zumba med Anja (Sal 1)

18:05 – 19:05

Zumba med Joanna (Sal 1)

19:15 – 20:15

Yoga Flow med Bettina (Sal 1) 

Tirsdag

17:30 – 18:00

STRONG30 med Anja (Sal 1) 

18:05 – 18:35

CIRCLE Mobility med Anja (Sal 1) 

Onsdag

17:30 – 18:30

Zumba med Anja (Sal 1)

18:40 – 19:50

Strong med Anja (Sal 1)

Torsdag

17:00 – 18:00

Bike med Carsten (Sal 2)

17:30 – 18:30

Zumba med Line (Sal1)

Lørdag

09:00 – 10:00

Bike med Surprise (Sal 2)

09:00 – 10:00

Zumba med Anja (Sal 1)

10:10 – 11:20

Strong med Anja (Sal 1)

For at melde dig på et hold, har du mulighed for at downloade vores app. IOS HER eller Android HER

Du kan også klikke på Log ind / Book et hold øverst til højre på siden eller HER

Afbud skal det ske senest 2 timer før holdstart. På morgenhold, skal afbud ske senest kl. 21 aften før holdstart. Dette sker på samme måde som du booker holdet. Det samme glæder for ventelister til holdene.

Hvis tidsfristerne ikke overholdes opkræves et gebyr. Gebyret er på 40 kr. og vil blive opkrævet sammen med den næste kontingentbetaling.

Booking af hold kan ske op til 14 dage før holdstart kl. 07.

Hvilket hold skal jeg vælge?

​​I alle centrene i Jægerspris, Ølstykke og Skibby, har vi holdsale til både bike og til hold, der skal bruge masser af gulvplads. Derfor finder du alt fra yoga til bike/spinning-hold hos os. Vi gør en dyd af at have instruktører, der elsker deres fag, at lære fra sig og skabe en fed stemning i salen. Vil du vide mere om, hvilke hold du kan finde hos os? 

​Så læs her, hvad holdene består af og hvad du kan forvente af dem: 

CIRCLE Mobility

CIRCL Mobility™ vil åbne op for din krops potentiale gennem mobilitet, fleksibilitet og
åndedrætsøvelser, designet til at optimere, hvordan du bevæger dig gennem dagligdagen. Baseret på den banebrydende videnskab om funktionel bevægelse løsner du op for fysiske begrænsninger.
Gendan hele dit bevægelsesområde og forny dine bevægelsesmuligheder. 
 
Du vil forbedre din balance, reducere stivhed, forbedre dine leds bevægelsefrihed,

Smidiggøre bindevævet og dermed optimere dine aktiviteter i det daglige liv og sport.

I løbet af de 30 minutter som holdet varer, vil vi lave opvarming med åndedrætsøvelser, 3-5 forskellige øvelser som sammensættes til et flow og tilsidst strækøvelser. Tilsat musik med toner som reducerer stress.
 
Alle kan deltage og der vil ca hver anden måned være udskiftning i øvelserne. Alt foregår i et roligt tempo.
Du vil hurtigt mærke en forbedring i krop og sind.
 
Tag behageligt tøj på.

YOGA FLOW

Yoga Flow:

Holdet er bygget op omkring yogaen, men henter ogsåinspiration fra både tai chi og pilates.

Det er en dynamisk time, hvor der er fokus på styrke,bevægelighed og balance. Vi bruger åndedrættet hele vejen igennem timen. Det betyder at du som deltager, vil opleve at få arbejdet hele din krop igennem på en holistisk måde.

Det hele foregår på din krops præmisser, og holdet er derfor egnet til både begyndere og øvede.

Selve timen vil være delt op i små sekvenser, og vi arbejder altid til musik.

Vi slutter af med en afspænding og meditation, hvor du kan få lov til at lande blidt igen, så husk derfor at medbringe et tæppe.

YOGA MED KATJA

VINYASA: Vinyasa betegner den mere dynamiske form for yoga. Mange kender det som Flow yoga, hvor yogastillingerne sammensættes til flydende sekvenser, så kroppen bevæger sig i takt med vejrtrækningen.
Vinyasa Yoga får pulsen op og danner varme i kroppen, som vil hjælpe din krop til udskillelse af affaldsstoffer. Det konstante flow og fokus på vejrtrækningen, hjælper dig tættere på en form for meditation i bevægelse.
En Vinyasa Yoga session bygges op med en kort meditation, samt opvågning af kroppen og nervesystemet i form af vejrtræknings øvelser og blide stræk, for derefter at sætte tempoet op, og bevæge kroppen igennem siddende, stående og liggende klassiske yogastillinger med diverse variationer. Sessionen afsluttes med meditation.

FLOW & BREATH YOGA: Flow & Breath yoga er en time hvor vi mærker lidt ind i sammenhængene mellem vores sind, vores følelser og hvordan det manifesterer sig i kroppen. I timen bruges der meget tid på breathwork og meditation. Breathwork fordi at mange følelser er forbundet med vejrtrækningen. Ex. angst, depression og stress sætter sig ofte som spændinger i brystkassen – hvorved vores vejrtrækning begrænses. Med breathwork åbner vi og sætter vejrtrækningen fri så eventuelle uforløste følelser frigives.  Meditation fordi at meditationen hjælper os til at acceptere os selv som den vi er. Og giver os ro og tryghed i vores hverdag. I timens forløb sammensætter vi breathwork og meditation med blide yoga stræk som hjælper os til at åbne for meridianerne og det frie flow af qi/energi til kroppen.  Alle kan deltage på holdet – uanset kendskab til Yoga.

YOGA MED HANNE

Yoga med Hanne:

Denne time er en blid form for yoga.
Efter en kort meditation laves yinyoga, hvor bindevævet strækkes og trænes. Samtidig træner vi vores tålmodighed, accept og vedholdenhed, da strækkene kan vare flere minutter. Inden afspændingen til sidst, laver vi enkelte restorative stillinger, som hjælper kroppen til at slappe helt af. 

Alle kan være med!
Medbring gerne tæpper, yogapøller eller puder, og evt. din egen yogamåtte, ellers har vi en du kan låne.

Peter, Body SDS

BODY SDS

Body SDS grundtræning er en god blanding mellem konditionsøvelser, styrketræning og afspænding af kroppen.

I Grundtræning, Bliver hele kroppen arbejdet igennem, og skaber både gennemstrømning og afgiftning af kroppen. Giver mere smidige og styrke.

Grundtræning er et program der er udviklet for at vi igennem træning, kan hjælpe os selv til bedre velbefindende. Og give følelsen af mere frihed. Både fysisk og mentalt. 

ZUMBA

Zumba er et super fedt dansefitness program, med god musik og fed energi. Zumba indeholder rytmer fra mange forskellige stilarter, som salsa, samba, reggaeton, merengue, hip hop, funk og mange andre. Zumba er sjovt! Det er en type træning som man bliver ved med at have lyst til, og ALLE kan være med. Zumba er effektivt og fyldt med energi og høj cardio træning. Koreografierne er lette at følge, og uanset alder eller fysik kan man være med. Man behøver ikke være en god danser for at deltage, det gælder bare om at have det sjovt.

IMG_6433

STRONG/STRONG30

Strong er HITT træning (høj intensitets tempo træning), delt op i 4 blokke, der er designet til at flytte dine grænser og presse deltagerne til deres maksimum. Til alle øvelser er der mulighed for, at benytte alternativer således, at den enkelte kan presse sig selv og tage hensyn til fitnessniveau.

De samme øvelser vil gå igen i min. 3 måneder. Øvelserne er mere traditionelle fitness øvelser som burpees, lunges, skaters, squats, planke m.m.

Musikken er en vigtig del af al træning, og i Strong er der stor fokus på dette. Øvelserne bliver designet til at skabe specifikke resultater for deltagerne, som f.eks. en mere tonet krop samt stærkere muskler, og derefter bliver musikken designet til at matche øvelserne. Resultatet er en perfekt synkroniseret træning, der motiverer dig og hjælper dig med at opnå bedre og hurtigere resultater.

TABATA

Tabata er en sveddryppende og energifyldt time, hvor hele kroppen kommer i spil og pulsen når max. Timen er fyldt med høj intensitet, korte intervaller og masser af power. Timen er bygget op af flere korte runder med varierede øvelser, som både kan være målrettet hele kroppen eller med fokus på specifikke muskelgrupper. Der vil være et mix af redskaber og egen kropsvægt. Instruktøren guider igennem hele timen – alle kan være med.

Øvelserne laves på måtter, som vil blive stillet til rådighed. Det er naturligvis tilladt at medbringe egen måtte.

AJ6R3822
DSC06145

BIKE & Bike Basic

Bike er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere. Alt imens musikken banker dit humør helt op. Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

– BIKE er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte.

Cyklerne i Ølstykke og Skibby er af mærket IC7, hvor i Jægerspris kører vi med mærket Spinning. Hvis du ønsker at tracke din trænning har du mulighed for at benytte dig af appen ICG, som er koblet direkte til cyklerne. Denne smarte funktion er dog kun muligt i Ølstykke og Skibby. 

Vores cykler er kompatible med SPD og LOOK klamper. Det er muligt at låne sko af os, men da vi ikke har i alle størrelser anbefaler vi, at du selv medbringer egne sko. 

Bike Basic 
Bike Basic er en spinningstime hvor der er tale om en basis time som primært har fokus på at træne med moderat intensitet. Du vil på Bike Basic blive udfordret på en moderat cykeltur, uden højintense intervaller og med masser af variation, god musik og højt humør. Timen er for dig der ønsker at forbedre din evne til at arbejde i samme intensitet over længere tid og på den måde forbedre din udholdenhed, samt dit kredsløb og grundform. Intensiteten er let til moderat med fokus på lange blokke.

STYRKETRÆNINGSHOLD

Holdet er for dig som ønsker frivægtstræning med vejledning og motivation fra en instruktør, samt den glæde, energi og samvær som det giver, at være på et hold. Vi bruger typisk vægtstænger og skiver, men håndvægte, kettlebells samt elastikker kan også optræde i undervisningen. Styrketræning øger musklernes kapacitet og størrelse, samtidig med at nervernes evne til at aktivere musklerne bliver forbedret.  Styrketræning forbedrer din kondition og giver dig et bedre blodomløb i kroppen, og kan forebygge en lang række livsstilssygdomme. Træningen kan reducere ledsmerter og forebygge overvægt, i det du øger din kalorieforbrænding og dit stofskifte, så du forbrænder flere kalorier i løbet af dagen. Slutteligt kan træningen forbedre vores mentale helbred ved eksempelvis, at give os en bedre søvn, mere energi og ikke mindst et godt humør! Du kan træne med uanset hvilket niveau du er på – og der er garanti for sved på panden i en uhøjtidelig stemning.

Skibby Purple Fitness Holdsal

Puls/Styrke

På Puls/Styrke kombinerer vi styrke- og pulstræning. På denne time får vi trænet hele kroppen og vi laver øvelser både i takt til musikken, men også intervaltræning. Vi bruger vægtstænger,  håndvægte og stepbænk samt vores egen krop. På timen vil din styrke og kondition blive udfordret, der sikre en høj forbrænding hele timen igennem. Puls/Styrke er et hold for dig som ønsker høj intensitet og fokus på hurtige resultater.
 
Alle kan være med!
Skibby Purple Fitness Holdsal