HOLDTRÆNING

Find den aktuelle holdplan her for dit center

Ølstykke

Mandag

16:45 – 17:45

Zumba med Gitte

18:00 – 19:00

Bike med Mette/Uffe

Tirsdag

17:00 – 18:00

Styrketræningshold med Anette

Onsdag

18:00 – 19:00

Bike med Patricia

Torsdag

17:00 – 18:00

Body Fit med Marianne 

17:30 – 18:30

Bike Basic med Bjørk

Lørdag

09:30 – 10:30

Bike med Mette/Uffe

Søndag

09:30 – 10:30

Body Fit med Marianne 

Jægerspris

Mandag

11:00 – 12:15

Blid Bevægelse & Restorativ Yoga med Evely 

17:00 – 18:45

Krop & Nærvær med Christina (opstart 5/8)

Tirsdag

17:30 – 18:30

Zumba med Eliza

Onsdag

09:00 – 10:30

Bike formiddag med Surprise

17:00 – 18:30

Yoga med Hanne 

18:40 – 20:00

D´stress yoga med Christina

Torsdag

17:00 – 18:15

Blid Bevægelse & Restorativ Yoga med Evely (opstart d. 5/9)

Fredag

09:00 – 10:00

Bike Formiddag med Surprise 

Lørdag

09:30 – 10:30

Zumba med Joanna

Søndag

09:30 – 10:30

Bike Formiddag med Surprise 

Skibby

Mandag

17:00 – 18:00

Bike med Anne (Sal 2)

17:00 – 18:00

Zumba med Anja (Sal 1)

18:05 – 19:05

Zumba med Joanna (Sal 1)

19:15 – 20:15

Yoga Flow med Bettina (Sal 1) tilbage d. 2/9

Tirsdag

17:30 – 18:00

STRONG30 med Anja (Sal 1) 

18:05 – 18:35

CIRCLE Mobility med Anja (Sal 1) 

Onsdag

09:00 – 10:45

Krop & Nærvær med Christina (Sal 1) 

17:30 – 18:30

Zumba med Anja (Sal 1)

18:40 – 19:50

Strong med Anja (Sal 1)

Torsdag

08:45 – 10:30

Styrke & Flow med Christina (Sal 1) 

10:40 – 12:30

D´stress Yoga med Christina (Sal 1) 

17:30 – 18:30

Zumba med Line (Sal1)

Lørdag

09:00 – 10:00

Bike med Surprise (Sal 2)

09:00 – 10:00

Zumba med Anja (Sal 1)

10:10 – 11:20

Strong med Anja (Sal 1)

For at melde dig på et hold, har du mulighed for at downloade vores app. IOS HER eller Android HER

Du kan også klikke på Log ind / Book et hold øverst til højre på siden eller HER

Afbud skal det ske senest 2 timer før holdstart. På morgenhold, skal afbud ske senest kl. 21 aften før holdstart. Dette sker på samme måde som du booker holdet. Det samme glæder for ventelister til holdene.

Hvis tidsfristerne ikke overholdes opkræves et gebyr. Gebyret er på 40 kr. og vil blive opkrævet sammen med den næste kontingentbetaling.

Booking af hold kan ske op til 14 dage før holdstart kl. 07.

Hvilket hold skal jeg vælge?

​​I alle centrene i Jægerspris, Ølstykke og Skibby, har vi holdsale til både bike og til hold, der skal bruge masser af gulvplads. Derfor finder du alt fra yoga til bike/spinning-hold hos os. Vi gør en dyd af at have instruktører, der elsker deres fag, at lære fra sig og skabe en fed stemning i salen. Vil du vide mere om, hvilke hold du kan finde hos os? 

​Så læs her, hvad holdene består af og hvad du kan forvente af dem: 

BLID BEVÆGELSE & RESTORATIV YOGA MED EVELY

Yoga med Evely:

Holdet for dig, der trænger til at skrue tempoet ned og give dig selv, din krop og dit nervesystem kærlig opmærksomhed. 
 
Vi åbner for åndedrættet og energi flowet i kroppen med bløde organiske bevægelser og fortsætter med dyb afspænding for krop, sind & Sjæl.

Restorativ Yoga er ikke-aktiv yoga med fokus på at genoprette din fysiske, mentale og emotionelle balance. Det er blide ryg-, side-, eller maveliggende stillinger designet til at understøtte din krop, berolige dit nervesystem og invitere dig til at slippe stress, spændinger, tankemylder og stagneret energi.


Vi understøtter kroppen med yoga blokke, pøller og bløde tæpper, og jeg guider dig blidt til at vende opmærksomheden indad og læne dig ind i en dyb og genoprettende afspænding.
 
 
Alle er hjertelig velkomne, og du behøver ikke vide noget om yoga for at deltage på dette hold. 
 
Kom i blødt tøj og varme sokker, da kropstemperaturen kan falde under afspænding, og medbring gerne dit eget favorit putte-tæppe og et blødt, aflangt tørklæde. 

YOGA MED HANNE

Yoga med Hanne:

Denne time er en blid form for yoga.
Efter en kort meditation laves yinyoga, hvor bindevævet strækkes og trænes. Samtidig træner vi vores tålmodighed, accept og vedholdenhed, da strækkene kan vare flere minutter. Inden afspændingen til sidst, laver vi enkelte restorative stillinger, som hjælper kroppen til at slappe helt af. 

Alle kan være med!
Medbring gerne tæpper, yogapøller eller puder, og evt. din egen yogamåtte, ellers har vi en du kan låne.

Hanne Yoga

YOGA MED CHRISTINA

Styrke & Flow: Oplev en dybere forbindelse med din krop. Her styrker vi kroppen og blødgør de områder af din krop, der holder igen. Du vil mærke kroppen arbejde idet vi kombinerer kraftfulde øvelser med blide stræk, og jeg tilpasser undervisningen til den enkeltes særlige behov. Hvad kan du forvente? Udfordrende og opvarmende øvelser for at styrke kroppen. Balancering af højre og venstre hjernehalvdel for mental klarhed. Mulighed for alternative stillinger, hvis du har specielle behov. Dybdegående stræk og fokus på åndedrættet. Afslapning og ro gennem klassisk dybdeafspænding.

Dette forløb er skabt til at hjælpe dig med at opnå balance og harmoni i din krop og dit sind. Uanset om du er nybegynder eller erfaren yogi, er du velkommen til at deltage. Vi tilpasser øvelserne, så de passer til dig.

D´stress yoga: Kom og giv slip på tanker og pligter. Her skal du hverken præstere, gøres stærkere eller mere smidig. Her skal du bare være. Jeg guider dig ud af tankerne og ned i kroppen. Jeg støtter dig med blid berøring afslappende musik og så få ord som muligt. Tempoet er roligt og hvilende. Alle er velkomne og gerne i gamle joggingbukser og hullet t-shirts. Det vigtige er at du føler dig komfortabel og fri.

Krop og Nærvær: Vi bevæger og blødgør alle kroppens led og muskler i forskellige yogastillinger, så du kan føle dig mere veltilpas og i bedre kontakt med din krop. Holdet er ikke fysisk krævende og mange af stillingerne foregår siddende eller liggende. Vi afslutter altid med dybdeafspænding.

Alle kropsformer og aldre er velkomne, undervisningen er ikke fysisk krævende og stillingerne tilpasses til dine eventuelle skader og udfordringer. 

YOGA FLOW MED BETTINA

Holdet er bygget op omkring yogaen, men henter også inspiration fra både tai chi og pilates.

Det er en dynamisk time, hvor der er fokus på styrke, bevægelighed og balance. Vi bruger åndedrættet hele vejen igennem timen. Det betyder at du som deltager, vil opleve at få arbejdet hele din krop igennem på en holistisk måde.

Det hele foregår på din krops præmisser, og holdet er derfor egnet til både begyndere og øvede.

Selve timen vil være delt op i små sekvenser, og vi arbejder altid til musik.

Vi slutter af med en afspænding og meditation, hvor du kan få lov til at lande blidt igen.

ZUMBA

Zumba er et super fedt dansefitness program, med god musik og fed energi. Zumba indeholder rytmer fra mange forskellige stilarter, som salsa, samba, reggaeton, merengue, hip hop, funk og mange andre. Zumba er sjovt! Det er en type træning som man bliver ved med at have lyst til, og ALLE kan være med. Zumba er effektivt og fyldt med energi og høj cardio træning. Koreografierne er lette at følge, og uanset alder eller fysik kan man være med. Man behøver ikke være en god danser for at deltage, det gælder bare om at have det sjovt.

IMG_6433

STRONG/STRONG30

Strong er HITT træning (høj intensitets tempo træning), delt op i 4 blokke, der er designet til at flytte dine grænser og presse deltagerne til deres maksimum. Til alle øvelser er der mulighed for, at benytte alternativer således, at den enkelte kan presse sig selv og tage hensyn til fitnessniveau.

De samme øvelser vil gå igen i min. 3 måneder. Øvelserne er mere traditionelle fitness øvelser som burpees, lunges, skaters, squats, planke m.m.

Musikken er en vigtig del af al træning, og i Strong er der stor fokus på dette. Øvelserne bliver designet til at skabe specifikke resultater for deltagerne, som f.eks. en mere tonet krop samt stærkere muskler, og derefter bliver musikken designet til at matche øvelserne. Resultatet er en perfekt synkroniseret træning, der motiverer dig og hjælper dig med at opnå bedre og hurtigere resultater.

CIRCLE MOBILITY

CIRCL Mobility™ vil åbne op for din krops potentiale gennem mobilitet, fleksibilitet og
åndedrætsøvelser, designet til at optimere, hvordan du bevæger dig gennem dagligdagen. Baseret på den banebrydende videnskab om funktionel bevægelse løsner du op for fysiske begrænsninger.
Gendan hele dit bevægelsesområde og forny dine bevægelsesmuligheder. 
 
Du vil forbedre din balance, reducere stivhed, forbedre dine leds bevægelsefrihed,

Smidiggøre bindevævet og dermed optimere dine aktiviteter i det daglige liv og sport.

I løbet af de 30 minutter som holdet varer, vil vi lave opvarming med åndedrætsøvelser, 3-5 forskellige øvelser som sammensættes til et flow og tilsidst strækøvelser. Tilsat musik med toner som reducerer stress.
 
Alle kan deltage og der vil ca hver anden måned være udskiftning i øvelserne. Alt foregår i et roligt tempo.
Du vil hurtigt mærke en forbedring i krop og sind.
Tag behageligt tøj på.
Skibby Purple Fitness Holdsal 2
DSC06145

BIKE & Bike Basic

Bike er for dig, der tænder på power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere. Alt imens musikken banker dit humør helt op. Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.

– BIKE er mere end almindeligt godt for dit kredsløb; du får simpelthen ilt pumpet rundt i kroppen. Det giver dig større lungefunktion og styrker dit hjerte.

Cyklerne i Ølstykke og Skibby er af mærket IC7, hvor i Jægerspris kører vi med mærket Spinning. Hvis du ønsker at tracke din trænning har du mulighed for at benytte dig af appen ICG, som er koblet direkte til cyklerne. Denne smarte funktion er dog kun muligt i Ølstykke og Skibby. 

Vores cykler er kompatible med SPD og LOOK klamper. Det er muligt at låne sko af os, men da vi ikke har i alle størrelser anbefaler vi, at du selv medbringer egne sko. 

Bike Basic 
Bike Basic er en spinningstime hvor der er tale om en basis time som primært har fokus på at træne med moderat intensitet. Du vil på Bike Basic blive udfordret på en moderat cykeltur, uden højintense intervaller og med masser af variation, god musik og højt humør. Timen er for dig der ønsker at forbedre din evne til at arbejde i samme intensitet over længere tid og på den måde forbedre din udholdenhed, samt dit kredsløb og grundform. Intensiteten er let til moderat med fokus på lange blokke.

STYRKETRÆNINGSHOLD

Holdet er for dig som ønsker frivægtstræning med vejledning og motivation fra en instruktør, samt den glæde, energi og samvær som det giver, at være på et hold. Vi bruger typisk vægtstænger og skiver, men håndvægte, kettlebells samt elastikker kan også optræde i undervisningen. Styrketræning øger musklernes kapacitet og størrelse, samtidig med at nervernes evne til at aktivere musklerne bliver forbedret.  Styrketræning forbedrer din kondition og giver dig et bedre blodomløb i kroppen, og kan forebygge en lang række livsstilssygdomme. Træningen kan reducere ledsmerter og forebygge overvægt, i det du øger din kalorieforbrænding og dit stofskifte, så du forbrænder flere kalorier i løbet af dagen. Slutteligt kan træningen forbedre vores mentale helbred ved eksempelvis, at give os en bedre søvn, mere energi og ikke mindst et godt humør! Du kan træne med uanset hvilket niveau du er på – og der er garanti for sved på panden i en uhøjtidelig stemning.

Skibby Purple Fitness Holdsal
Skibby Purple Fitness Holdsal

BODY FIT

 

BodyFit er et hold med fokus på styrketræning af hele kroppen til god og tempofyldt musik. Timen er delt op i 4-5 moduler hvor hvert modul har fokus på en muskelgruppe. På timen bruger vi både vægtstænger, håndvægte og kettlebells, der med garanti giver dig sved på panden, ømme muskler og maksimalt udbytte. Alle kan være med da du selv styre vægten.

Vel mødt!