PERSONALE

Holdinstruktører

Mød vores holdinstruktører her – her kan du få ansigt på, hvem du møder til din næste holdtræning. 

Zumba, Bodyfit og Crossdance

Bike

Yoga og Body SDS

Tabata og Styrke/Cirkeltræning

...og resten af staben

Her kan du møde dem, som du oftes kommer til at møde i receptionen eller ude mellem maskinerne med støvsuger og klud.

Receptionister

Rengøring

Ledelse

Eksterne behandler / undervisere

Henrik Zarp fra METAPOWER

 

Henrik har arbejdet i 23 år med menneskers velbefindende – både fysisk og psykisk. Han kan hjælpe dig med fysiske skavanker såvel som at få mere power tilbage!

LISBETH BIRKLYKKE fra BIRKLYKKEBEVAEGELSE

 

Lisbeth Birklykke er uddannet Fysioterapeut i 2012, og har 10 års erfaring inden for genoptræningsområdet, med forskellige diagnosegrupper.
Lisbeth er udover fysioterapeut uddannet Babytummel instruktør, NLP-coach og Børneyogainstruktør, og har i Maj 22 stiftet firmaet BirklykkeBevægelse.

Visionen for BirklykkeBevægelse er at skabe mere glædelig bevægelse for babyer, børn og voksne i Egedal kommune, og skabe et træningsfællesskab på de enkelte hold.

Aktuelt tilbyder hun Babytummel hold for babyer mellem 2-10 mdr., Børneyoga 4-6 år, Efterfødselshold udendørs og personlig træning, enten i Purple fitness, i eget hjem eller udendørs.
Såfremt du ønsker at få lagt et træningsprogram i centeret, er det også hende der udarbejder dette, efter aftale. Læs mere her

Læs mere om Lisbeth og hendes tilbud på https://birklykkebevaegelse.dk/ eller via hendes Facbookside, Birklykkebevægelse.

Lisbeth