Medlemskaber og priser

Lige nu får alle nye medlemmer

GRATIS OPRETTELSE RESTEN AF ÅRET

Så kom de gode vaner til undsætning og meld dig ind allerede i dag og spar 299,-

Klippekort/
Engangsbetaling

Er du turist og besøger området i en kortere periode? Så kan du gøre brug af vores klippekort eller enkelt træning. Klippekort kan købes online eller personligt i Ølstykke, Jægerspris og Skibby i bemandingstiden. Enkelt træning skal ske i centerets bemandingstid.

Skulle du have behov for at få tanket dit klippekort op, kan dette gøres online under log ind eller ved at møde personligt op i bemandingstiden.

 • 10 KLIP - KLIPPEKORT 300,-

  Med et KLIPPEKORT kan du komme og træne 10 gange i vores centre, alle ugens dage fra kl. 05:00 - 23:00. KLIPPEKORT gælder i Purple Fitness i Ølstykke, Jægerspris og Skibby. At købe klippekort kræver ikke oprettelsesgebyr. Der er ikke adgang til hold med dette klippekort.

 • 10 KLIP - KLIPPEKORT + 400,-

  Med et KLIPPEKORT + kan du komme og træne 10 gange i vores centre eller deltage på et af vores hold, alle ugens dage fra kl. 05:00 - 23:00. KLIPPEKORT + gælder i Purple Fitness i Ølstykke, Jægerspris og Skibby og BOOST i Frederikssund. At købe klippekort kræver ikke oprettelsesgebyr.

 • ENKELT TRÆNING 70,-

  Her får du en enkelt adgang til vores træningsområde - ikke til hold. Denne kan kun benyttes i centrets bemandingstid.

Få lagt et program

Skal du i gang med din fitness rejse og har du brug for et program, til at gøre starten nemmere? Så hjælper vores dygtige fitness instruktør dig.

Efter større efterspørgsel introducere vi derfor vores løsning FÅ LAGT ET PROGRAM.

 • FÅ LAGT ET PROGRAM 249,-

  Her går vores kyndige fitness instruktør rundt med dig, snakker med dig om dine udfordringer og hverdag. Her vil vores instruktør give dig info med i bagagen du kan bruge i din træning samt et program, så du trygt kan komme i gang med den gode vane hos os. OBS bemærk at dette kræver en tidsbestilling via kontakt@purplefitness.dk

Book din programlægning

For at få lagt et program kræver det, at du booker tid hos vores fitness instruktør på kontakt@purplefitness.dk. Skriv en mail med dine informationer samt hvilket center du gerne vil være i. Så høre du fra os inden for få hverdage.

Andre priser

Ved indmeldelse eller køb af klippekort får du udleveret en chip/brik. Der er nogle gebyrer forbundet med at miste den og skal have udleveret en ny. 

 • OPRETTELSE 299,-
 • BERO 100,-

  Engangsbeløb ved oprettelse af beroperiode. En beroperiode løber på højst 3 måneder. Hvis du ønsker forlængelse af de 3 måneder, bliver du opkrævet bero gebyret igen. Altså 2 x 3 måneders bero = 200,- i gebyr.

 • UDEBLIVELSE FRA HOLD 40,-
 • MISTET CHIP (1. GANG) 50,-
 • MISTET CHIP (2. GANG) 100,-
 • RYKKERGEBYR 100,-

Alle priser er inklusiv moms. Betaling for løbende medlemskaber sker over dit betalingskort hver d. 1. i måneden. Opsigelsesvarsel er løbende måned, dog senest d. 24. i måneden. Læs medlemsbetingelserne for yderligere information.