Om os

Vi er dit lokale fitness center - med plads til alle!

I Purple Fitness er der god stemning og god energi – mens der bliver svedt og trænet. 

Purple Fitness har eksisteret siden 2014 og består i dag af 4 centre i henholdsvis Ølstykke, Frederikssund, Jægerspris og Skibby. Alle centre har et bredt udvalg af maskiner, vægte og holdtræning til både styrke og cardiotræning – så alle behov kan dækkes. 

Vi tror på at du skal have så meget fleksibilitet som muligt og derfor har alle vores centre åbent fra 05:00 – 23:00 og er chip styret. Det vil sige, du kan træne når det passer dig og din hverdag.

Plads til børnene

I vores 3 afdelinger, Jægerspris, Ølstykke og Skibby, finder du børnerum til afbenyttelse. Det vil sige, at det er nemt for dig at tage ungerne med og passe din træning.

I rummene finder du alt fra legetøj, sækkepuder og tv. I er også velkommen til at slå jer ned med jeres egen iPad eller tage malebogen og tuscher med. 

Familievenlig fitness

Vi sætter en stor ære i at der skal være plads til alle – uanset størrelse, mål, etnicitet, fortid, personlige overbevisning og så videre. Vi gør det nemt for dig at have børnene med og oplever folk i alle aldre besøger os og er glade for at gøre brug af vores alsidige faciliteter. 

Historien bag

Jacob ejer i dag selskabet selv, men startede i sin tid Purple Fitness med en kammerat, da de selv følte, de manglede et center, hvor alle kunne være som de var.

Derfor slog de hovederne sammen og byggede rammerne for de centre der i dag står. 

Jacob er serieiværksætter og fortsætter med at komme med gode ideer og bygger på sine forretninger. Derfor møder du sjældent Jacob i centrene. 

I 2017 fik Jacob Rikke ind – og så tog tingene fart. 

Centerchef Rikke

Rikke er i dag centerchef i vores 4 centre, Jægerpris, Ølstykke, Skibby og Frederikssund og elsker sit job! Rikke besidder en særlig energi, som du virkelig kan mærke det øjeblik du træder ind af døren. 

Rikke er uddannet fitness instruktør, slankekonsulent, sundhedscoach og har 20+ års erfaring inden for faget. Rikke brænder for at hjælpe andre med deres mål – hvad end det er en medarbejder, der vil udvikle sine kompetencer eller en klient der vil komme i form.